Офіційна сторінка Малинської міської ради

12 липня — чергова сесія міської ради

  • 01.07.2021, 21:47
  • 830

Відповідно до ст.42 та ст.46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту Малинської міської ради восьмого скликання, розпорядження міського голови №148 від 01.07.2021 року, 12 липня 2021 року о 10.00 у великій залі адмінприміщення відбудеться чергова, десята сесія міської ради восьмого скликання.

На розгляд ради буде винесено питання:

1.Питання бюджету:

1.1. Про внесення змін до бюджету Малинської міської територіальної громади на 2021 рік.

2. Питання земельних відносин:

2.1. Про припинення права користування, внесення змін у рішення, передачу у власність, надання в оренду земельних ділянок, розташованих у м. Малині.

2.2. Про надання дозволу на розробку детальних планів територій земельних ділянок, розташованих в м. Малині.

2.3. Про затвердження складу комісії по визначенню розміру збитків, заподіяних власникам землі та землекористувачам.

2.4. Про затвердження нового складу робочого органу для регулювання діяльності з розміщення зовнішньої реклами  на території Малинської міської територіальної громади.

2.5. Про затвердження нового складу комісії з розгляду земельних спорів та питань у галузі земельних відносин на території Малинської міської територіальної  громади.

2.6. Про надання дозволу на розробку детальних планів територій земельних ділянок, розташованих на території Малинської міської територіальної громади.

2.7. Про затвердження детальних планів території земельних ділянок, розташованих на території Малинської міської територіальної громади.

2.8. Про включення вільної земельної ділянки до Переліку земельних ділянок, які виставлятимуться на земельні торги окремими лотами.

2.9. Про внесення змін до рішення міської ради від 30.04.2021 №283 «Про укладання АТ ”Житомиробленерго” договорів оренди земельних ділянок, розташованих на території Малинської міської територіальної громади».

2.10. Про укладання договорів оренди земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, розташованих на території Малинської міської територіальної громади.

2.11. Про укладання договорів оренди земельних ділянок для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, розташованих на території Малинської міської територіальної громади.

2.12. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) нерозподілених (невитребуваних) земельних часток (паїв)) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, розташованих на території Малинської міської територіальної громади.

2.13. Про припинення права користування, внесення змін у рішення, передачу у власність, надання в оренду земельних ділянок, розташованих в межах населених пунктів Малинської міської територіальної громади.

2.14. Про перейменування вулиць та провулків в місті Малині.

3. Питання комунальної власності:

3.1. Про доповнення переліку об’єктів малої приватизації комунальної власності Малинської міської територіальної громади, які можуть бути приватизовані у 2021р.

3.2. Про надання дозволу на списання основних засобів, які перебувають у господарському віданні (на балансі) ТОВ «Малин Енергоінвест».

3.3. Про затвердження кошторису витрат фонду охорони навколишнього природного середовища Малинської міської територіальної громади.

3.4. Про затвердження передавального акту.

3.5. Про затвердження техніко-економічного обґрунтування передачі з державної власності у комунальну власність Малинської міської територіальної громади цілісного майнового комплексу очисних споруд Фабрики банкнотного паперу Банкнотно-монетного двору Національного банку України.

3.6. Про  внесення змін до Статуту комунального підприємства «Гранітне - комунгосп» Малинської міської ради.

3.7. Про прийняття до комунальної власності Малинської міської територіальної громади артезіанської свердловини.

3.8. Про затвердження Порядку організації поховання померлих і ритуального обслуговування населення на території Малинської територіальної громади.

4. Організаційні питання:

4.1. Про  безоплатне прийняття документів ДКП «Малинміськводоканал» в архівний відділ виконавчого комітету міської ради.

4.2. Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Малинської міської територіальної громади на 2021 рік.

4.3. Про внесення змін до граничної чисельності працівників централізованої бухгалтерії управління освіти, молоді, спорту та національно-патріотичного виховання виконавчого комітету Малинської міської ради.

4.4. Про внесення змін до структури Малинської дитячо-юнацької спортивної школи.

4.5. Про внесення змін до структури комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Малинської  міської ради Житомирської області».

4.6. Про внесення змін до рішення 1-ї сесії 8-го скликання третього пленарного  засідання від 23 грудня 2020 року №70 «Про затвердження комплексної Програми розвитку культури Малинської міської  територіальної  громади на 2021-2023 роки».

4.7. Про затвердження літературної премії імені  Василя Скуратівського.

4.8. Про  передачу з балансу Комунального некомерційного підприємства «Малинський центр первинної медико-санітарної допомоги» Малинської міської ради на баланс  виконавчого комітету  Малинської міської  ради  рухомого майна  (автомобіль).

4.9. Про внесення змін до структури виконавчих органів міської ради на 2021 рік.

4.10. Про затвердження Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин Малинщини».

4.11. Про затвердження Програми фінансової підтримки комунальних підприємств Малинської міської ради на 2021 - 2022 роки та Порядку використання коштів, передбачених у бюджеті Малинської міської територіальної громади для її надання.

4.12. Про укладення договорів на реструктуризацію заборгованості

5. Податки та збори.

5.1. Про затвердження ставок та пільг із сплати земельного податку в Малинській міській територіальної громади.

5.2. Про встановлення розмірів орендної плати за земельні ділянки комунальної власності на території Малинської міської територіальної громади.

5.3. Про встановлення ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Малинської міської територіальної громади.

5.4. Про встановлення ставки єдиного податку на території Малинської міської територіальної громади.

5.5. Про встановлення ставки туристичного збору на території Малинської міської територіальної громади.

5.6. Про встановлення транспортного податку на території Малинської міської територіальної громади.

Також читайте: