Офіційна сторінка Малинської міської ради

16 вересня - чергова сесія Малинської міської ради

  • 12.09.2022, 12:36
  • 821

Згідно розпорядження міського голови № 104 від 12.09.2022 р., відповідно до ст. 42 та ст. 46 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", Регламенту Малинської міської ради 8 скликання 16 вересня 2022 року о 16.00 годині у великій залі адмінприміщення відбудеться чергова сесія міської ради.

На розгляд ради винести питання:

1. Про заміщення депутата міської ради.

2. Питання земельних відносин:

2.1. Про надання дозволу на розробку детальних планів територій земельних ділянок, розташованих на території Малинської міської територіальної громади.

2.2. Про затвердження  детальних планів території земельних ділянок, розташованих в м. Малині.

2.3. Про затвердження детальних планів території земельних ділянок, розташованих на території Малинської міської територіальної громади

2.4. Про припинення права користування, внесення змін у рішення, надання в оренду земельних ділянок, розташованих у м. Малині.

2.5. Про припинення права користування, внесення змін у рішення, надання в оренду земельних ділянок, розташованих на території Малинської міської територіальної громади.

2.6. Про надання дозволу на розробку технічної документації, передачу у власність земельних ділянок (нерозподіленої (невитребуваної) земельної частки (паю)), на території Малинської міської територіальної громади.

2.7. Про надання дозволу на розробку технічної документації із нормативної грошової оцінки земель  Малинської міської територіальної громади.

2.8. Про надання дозволу на розробку детального плану території АТ «Об’єднана гірничо-хімічна компанія» (філія «ІГЗК») на території Малинської міської територіальної громади.

2.9. Про затвердження нового складу  робочого органу для регулювання діяльності з розміщення зовнішньої реклами  на території Малинської міської територіальної громади.

210. Про затвердження нового складу комісії з розгляду земельних спорів та питань у галузі земельних відносин на території Малинської міської територіальної громади.

2.11. Про внесення змін до рішення міської ради від12.07.2021року №348 «Про прийняття земельних ділянок державної власності у комунальну власність Малинської міської територіальної громади».

2.12. Про скасування рішення Малинської міської ради №586 від 23.02.2022 «Про надання дозволу на виготовлення звіту з експертної грошової оцінки по вул. Парковій, 3-А».

3. Питання комунальної власності:

3.1. Про прийняття в комунальну власність екскаватор-навантажувач.

3.2. Про передачу в управління та на баланс основні засоби.

4. Інші питання:

4.1. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану Комунального некомерційного підприємства «Малинська міська лікарня» Малинської міської ради за 2 квартал 2022 року.

4.2. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану Комунального некомерційного підприємства «Малинський центр первинної медико-санітарної допомоги» Малинської міської ради за 2 квартал 2022 року.

4.3. Про внесення змін до структури Комунального некомерційного підприємства «Малинський центр первинної медико-санітарної допомоги» Малинської міської ради.

4.4. Про прийняття та постановку на баланс у комунальну власність обладнання в межах реалізації Програми Розвитку ООН.

4.5. Про затвердження Переліку адміністративних послуг, що надаються через центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Малинської міської ради в новій редакції.

4.6. Про прийняття та постановку на баланс у комунальну власність обладнання від ТОВ «УНІВЕРСАЛЬНА ТАРА».

4.7. Про схвалення Меморандуму про взаєморозуміння.

4.8. Про затвердження Положення про службу у справах дітей виконавчого комітету Малинської міської ради у новій редакції.

4.9. Про присвоєння звання «Почесний громадянин Малинської міської територіальної громади».

4.10. Про затвердження штатного розпису комунальної установи «Малинський інклюзивно-ресурсний центр» Малинської міської ради.

4.11. Про припинення юридичної особи – Ксаверівська початкова школа Малинської міської ради.

4.12. Про створення юридичної особи – Ксаверівський заклад дошкільної освіти «Малятко» Малинської міської ради.

4.13. Про затвердження структури Недашківського  закладу дошкільної освіти «Лісова казка» Малинської міської ради.

4.14. Про затвердження структури Малинівського закладу дошкільної освіти «Джерельце» Малинської міської ради.

4.15. Про  внесення змін до структури Малинівського ліцею Малинської міської ради, Недашківського ліцею Малинської міської ради, Гранітненського ліцею Малинської міської ради

 

Графік проведення комісій

 

Назва комісії

Дата

Час проведення

Місце проведення

Комісія з гуманітарних питань

14.09.2022

10.00

мала зала адмінприміщення

Комісія з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва

14.09.2022

11.00

мала зала адмінприміщення

Комісія з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, благоустрою, енергозбереження та транспорту

15.09.2022

11.00

мала зала адмінприміщення

 

Також читайте: