Офіційна сторінка Малинської міської ради

20 березня — чергова сесія міської ради

  • 07.03.2023, 18:06
  • 908

Відповідно до розпорядження міського голови від 07.03.2023 №34 “Про скликання чергової сесії Малинської міської ради восьмого скликання”, ст.42, ст.46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту Малинської міської ради восьмого скликання  20 березня 2023 року о 16.00 у великій залі адмінприміщення відбудеться чергова сесія міської ради восьмого скликання.  

На розгляд ради винесено питання: 

1. Про заміщення депутата міської ради.

2. Про дострокове припинення повноважень депутата міської ради Савченка Миколи Івановича.

3. Питання бюджету:

3.1. Про затвердження звіту про виконання бюджету Малинської міської територіальної громади за 2022 рік.

3.2. Про внесення змін до бюджету Малинської міської територіальної громади на 2023 рік.

4. Питання земельних відносин:

4.1. Про надання дозволу на розробку детальних планів територій земельних ділянок, розташованих на території Малинської міської територіальної громади.

4.2. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок, розташованих на території Малинської міської територіальної громади.

4.3. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок з подальшим продажем на земельних торгах (аукціон) розташованих на території Малинської міської територіальної громади.

4.4. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) нерозподілених (невитребуваних) земельних часток (паїв)) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, розташованих на території Малинської міської територіальної громади.

4.5. Про надання дозволу на розробку технічної документації із нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

4.6. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельних ділянок розташованих за межами населених пунктів Малинської міської територіальної громади. 

4.7. Про надання дозволу на розробку технічної документацію із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок.

4.8. Про затвердження детальних планів територій земельних ділянок, розташованих на території Малинської міської територіальної громади.

4.9. Про затвердження технічної документації із нормативної грошової оцінки земельних ділянок Малинської міської територіальної громади.

4.10. Про затвердження технічної документації із нормативної грошової оцінки земельної ділянки ТОВ «Луки ЛТД».

4.11. Про затвердження технічної документації із нормативної грошової оцінки земельної ділянки ПП «Граніт».

4.12. Про затвердження технічної документації із нормативної грошової оцінки земельної ділянки ТОВ «Луки ЛТД».

4.13. Про укладання договорів оренди на не витребувані земельні частки (паї) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

4.14.Про припинення права користування, внесення змін у рішення, передачу у власність, надання в оренду земельних ділянок, розташованих на території Малинської міської територіальної громади.

4.15. Про внесення змін в договори оренди земельних ділянок на території Луківського старостинського округу Малинської міської територіальної громади.

4.16. Про прийняття земельних ділянок державної власності у комунальну власність Малинської міської територіальної громади.

4.17. Про внесення змін у рішення 32-ої сесії 8-го скликання Малинської міської ради від 18.11.2022 р. № 766.

4.18. Про надання дозволу на розробку детальних планів територій земельних ділянок, розташованих в м. Малині.

4.19. Про надання дозволу на розробку технічної документації із експертної грошової оцінки земельної ділянки.

4.20. Про затвердження детальних планів територій земельних ділянок, розташованих у м. Малині.

4.21. Про укладання договорів особистих строкових сервітутів на земельні ділянки, розташовані у м. Малині.

4.22. Про припинення права користування, внесення змін у рішення, передачу у власність, надання в оренду земельних ділянок, розташованих у м. Малині.

4.23. Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону.  

4.24. Про скасування рішень Малинської міської ради.

4.25. Про прийняття у комунальну власність Малинської міської територіальної громади земельних ділянок ліквідованого КСП ім. Чкалова.

5. Питання комунальної власності:

5.1. Про внесення змін до рішення сесії від 21 грудня 2022 року № 784 «Про прийняття в комунальну власність Малинської міської територіальної громади нежитлових приміщень».

5.2. Про внесення змін до Методики розрахунку орендної плати за нерухоме комунальне майно Малинської міської територіальної громади.

5.3. Про виключення із Переліку комунального майна.

5.5. Про внесення змін до рішення сесії Малинської міської ради  (тридцять третя сесія восьмого скликання) від 21 грудня 2022 року № 780 «Про приймання – передачу будівельних матеріалів».

5.6. Про приймання – передачу основних засобів.

5.7. Про затвердження кошторису витрат фонду охорони навколишнього природного середовища Малинської міської територіальної громади.

5.8. Про затвердження рішення виконавчого комітету міської ради від 17.02.2023р. № 49.

5.9. Про надання згоди щодо прийняття в комунальну власність квартири.

5.10. Про тимчасове звільнення від сплати орендної плати за договорами оренди.

5.11. Про затвердження переліку об’єктів малої приватизації комунальної власності Малинської міської територіальної громади, які можуть бути приватизовані у 2023 р.

6. Інші питання:

6.1. Про план роботи міської ради на 2023 рік.

6.2. Про внесення змін до рішення міської ради 1-ї сесії 8-го скликання 1-е пленарне засідання від 24.11.2020 № 12 «Про обрання складу та голів постійних комісій».

6.3. Про внесення змін до рішення 31-ї сесії 8-го скликання № 752 «Про внесення змін до рішення 1-ї сесії 8-го скликання 3-є пленарне засідання від 23.12.2020 № 39 «Про закріплення депутатів Малинської міської ради за виборчими округами».

6.4. Про внесення змін до  комплексної Програми забезпечення пожежної та техногенної безпеки, захисту населення і території Малинської міської територіальної громади від надзвичайних ситуацій на 2021-2025 роки.

6.5. Про затвердження Положення про управління праці та соціального захисту населення виконкому Малинської міської ради в новій редакції.

6.6. Про внесення змін до рішення від 23.12.2020 №87 «Про затвердження Програми соціального захисту окремих категорій громадян «Турбота» на 2021-2023 роки»

6.7. Про затвердження  цільової (комплексної) соціальної Програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на території Малинської міської територіальної громади на 2023 рік

6.8. Про затвердження структури комунального закладу «Горинська гімназія» Малинської міської ради. 

6.9. Про затвердження структури Малинського ліцею № 3 Малинської міської ради.

6.10. Про внесення змін до статуту Малинського центру науково-технічної творчості Малинської міської ради та затвердження його в новій редакції.

6.11. Про затвердження Програми розвитку Малинської державної податкової інспекції ГУ ДПС у Житомирській області щодо функціонування сервісного центру обслуговування платників на 2023 рік.

6.12. Про затвердження Положення про порядок подання і розгляду електронних петицій у Малинській міській раді.

6.13. Про присвоєння звання «Почесний громадянин Малинської міської територіальної громади».

6.14. Про підписання Договору (Угоди та/або Меморандуму) про дружбу та партнерську співпрацю між Малинською міською територіальною громадою та муніципалітетом міста Біллербек (нім. Billerbeck) (Німеччина).

6.15. Про звернення депутатів Малинської міської ради VІІІ скликання до Житомирської обласної військової адміністрації, Коростенської районної військової адміністрації.

6.16. Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку Малинської міської територіальної громади на 2023 рік.

6.17. Про затвердження структури виконавчих органів міської ради на 2023 рік.

6.18. Про комплексну Програму забезпечення Головного центру спеціального контролю Національного центру управління та випробувань космічних засобів Державного космічного агентства України на 2023 рік.

6.19. Про внесення змін до рішення Малинської міської ради 8-го скликання від 21 грудня 2022 року № 799 «Про затвердження міської цільової Програми «Призовна дільниця Малинської міської територіальної громади на 2023 рік».

6.20. Про звернення Малинської міської ради до дипломатичних місій, представництв міжнародних організацій, розміщених на території України та міст-побратимів м.Малина щодо недопущення участі російських та білоруських спортсменів у Олімпійських іграх та Азійських іграх.

6.21. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану Комунального некомерційного підприємства «Малинська міська лікарня» Малинської міської ради за 4 квартал 2022 року.

6.22. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану Комунального некомерційного підприємства «Малинський центр первинної медико-санітарної допомоги» Малинської міської ради за 4 квартал 2022 року.

7. Різне.

 

Також читайте: