Офіційна сторінка Малинської міської ради

30 квітня - сесія міської ради

  • 20.04.2021, 17:17
  • 769

Згідно розпорядження міського голови від 20.04.2021 року №  91, відповідно до ст.42 та ст.46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту Малинської міської ради восьмого скликання 30 квітня 2021 року о 10.00 у великій залі адміністративного приміщення відбудеться сесія міської ради.

На розгляд ради винесено питання:

1.Питання бюджету:

1.1. Про внесення змін до бюджету Малинської міської територіальної громади на 2021 рік.

2. Питання земельних відносин:

2.1. Про внесення змін в «Програму розвитку земельних відносин» Малинської територіальної громади на 2021-2023 роки

2.2. Про надання дозволу на виготовлення звіту з експертної грошової оцінки земельної ділянки по вул. Базарній, 2в, в м. Малині.

2.3. Про надання дозволу на внесення змін в детальні плани територій земельних ділянок, розташованих в м. Малині.

2.4. Про надання дозволу на розробку детальних планів території земельних ділянок, розташованих в м. Малині

2.5. Про припинення права користування, внесення змін у рішення, передачу у власність, надання в оренду земельних ділянок, розташованих у м. Малині.

2.6.  Про відмову у погодженні заяви на користування надрами.

2.7. Про затвердження детальних планів території земельних ділянок, розташованих на території Малинської міської територіальної громади.

2.8. Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки, розташованої на території Малинської міської територіальної громади.

2.9. Про укладання АТ ”Житомиробленерго” договорів оренди земельних ділянок, розташованих на території Малинської міської територіальної громади.

2.10. Про внесення змін до рішення міської ради від 26.03.2021 №246 «Про укладання АТ ”Житомиробленерго” договорів оренди земельних ділянок, розташованих на території Малинської міської територіальної громади».

2.11. Про укладання договорів оренди земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, розташованих на території Малинської міської територіальної громади.

2.12. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) нерозподілених (невитребуваних) земельних часток (паїв)) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, розташованих на території Малинської міської територіальної громади.

2.13. Про припинення права користування, внесення змін у рішення, передачу у власність, надання в оренду земельних ділянок, розташованих в межах населених пунктах Малинської міської територіальної громади.

3. Питання комунальної власності:

3.1. Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність Малинської міської територіальної громади об’єктів житлового фонду та комунальної інфраструктури Малинського лісотехнічного коледжу.

3.2. Про надання згоди щодо взяття на відповідальне зберігання об’єкта незавершеного будівництва.

3.3. Про надання згоди на безоплатне прийняття у комунальну власність Малинської міської територіальної громади матеріальних цінностей державної власності.

4. Організаційні питання:

4.1. Про надання дозволу КУ «Трудовий архів Малинської міської  територіальної громади» Малинської міської ради на безоплатне прийняття документів.

4.2. Про затвердження Положення про помічника-консультанта депутата міської ради. 

4.3. Про внесення змін до Положення про старосту.

4.4. Про внесення змін до комплексної Програми профілактики злочинності у Малинській міській територіальній громаді на 2021-2025 роки.

4.5. Про внесення змін до рішення від 23.12.2021 №90 «Про затвердження Програми підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей – мешканців Малинської міської територіальної громади на 2021-2023 роки».

4.6. Про затвердження Програми розвитку Малинської державної податкової інспекції ГУ ДПС у Житомирській області щодо функціонування сервісного центру обслуговування платників на 2021 рік. 

4.7. Про затвердження Програми з локалізації та проведення боротьби по американському білому метелику на території Малинської міської територіальної громади на 2021-2025 роки.

4.8. Про затвердження граничної чисельності працівників централізованої бухгалтерії управління освіти, молоді, спорту та національно-патріотичного виховання виконавчого комітету Малинської міської ради.

4.9. Про внесення змін до Статуту КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «МАЛИНСЬКИЙ ІНКЛЮЗИВНО – РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР» МАЛИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

4.10. Про затвердження Положення про проведення конкурсу та призначення на посаду директорів закладів загальної середньої освіти комунальної форми власності Малинської міської ради.

4.11. Про внесення змін до структури Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Малинської міської територіальної громади. 

 

Також читайте: