Офіційна сторінка Малинської міської ради

30 серпня — чергова сесія міської ради

  • 20.08.2021, 21:30
  • 822

Згідно розпорядження міського голови від 20.08.2021 № 188 «Про скликання чергової сесії Малинської міської ради восьмого скликання», ст.42, ст.46 та ст. 50 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту Малинської міської ради восьмого скликання 30 серпня 2021 року о 10.00 годині у великій залі адмінприміщення відбудеться чергова сесія міської ради восьмого скликання.

Порядок денний:

1. Питання бюджету:

1.1 Про внесення змін до бюджету Малинської міської територіальної громади на 2021 рік.

2. Питання земельних відносин:

2.1 Про надання дозволу на розробку детальних планів територій земельних ділянок, розташованих на території Малинської міської територіальної громади.

2.2 Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) нерозподілених (невитребуваних) земельних часток (паїв)) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, розташованих на території Малинської міської територіальної громади.

2.3 Про укладання, продовження, припинення договорів особистого строкового сервітуту на земельні ділянки, розташовані в межах населених пунктів Малинської міської територіальної громади.

2.4 Про припинення права користування, внесення змін у рішення, передачу у власність, надання в оренду земельних ділянок, розташованих в межах населених пунктів Малинської міської територіальної громади.

2.5 Про укладання договорів особистих строкових сервітутів на земельні ділянки, розташовані у м. Малині.

2.6 Про надання дозволу на виготовлення звіту з експертної грошової оцінки по вул. Толстого, 2-Б.

2.7 Про надання дозволу на розробку детальних планів територій земельних ділянок, розташованих в м. Малині.

2.8 Про припинення права користування, внесення змін у рішення, передачу у власність, надання в оренду земельних ділянок, розташованих у м. Малині.

2.9 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж території Малинської міської територіальної громади.

2.10 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення, розташованих на території Малинської міської територіальної громади.

2.11 Про надання дозволу на виготовлення звіту з експертної грошової оцінки.

2.12 Про затвердження  детальних планів території земельних ділянок, розташованих на території Малинської міської територіальної громади.

3. Питання комунальної власності.

3.1. Про внесення змін до структури Комунального некомерційного підприємства «Малинська  міська лікарня» Малинської міської ради.

3.2 Про затвердження звіту про виконання фінансового плану Комунального некомерційного підприємства «Малинський центр первинної медико-санітарної допомоги» Малинської міської ради за 2 квартал 2021 року.

3.3. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану Комунального некомерційного підприємства «Малинська міська лікарня» Малинської міської ради за 2 квартал 2021 року.

3.4 Про затвердження уточненого фінансового плану КНП «Малинська міська лікарня» Малинської міської ради на 2021 рік зі змінами.

3.5 Про  внесення змін до структури комунальної установи «Малинський інклюзивно-ресурсний центр».

3.6 Про зменшення розміру статутного капіталу комунального підприємства «Малинське міське ритуальне підприємство «Скорбота»  та затвердження його Статуту в новій редакції.

3.7 Про зменшення розміру статутного капіталу комунального підприємства «Малин» Малинської міської ради Житомирської області та затвердження його Статуту в новій редакції.

3.8 Про затвердження Статуту комунального підприємства «Добробут» Малинської міської ради в новій редакції.

4. Інші питання

4.1 Про внесення змін до рішення від 23.12.2021 №90 «Про затвердження Програми підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей –  мешканців Малинської міської територіальної громади на 2021-2023 роки»

4.2 Про внесення змін до рішення 1-ї сесії 8-го скликання третього пленарного засідання від  23 грудня 2020 року  №70 «Про затвердження комплексної  Програми розвитку культури Малинської  міської  територіальної  громади на 2021-2023 роки».

4.3 Про виключення клубних закладів з базової мережі комунального закладу «Центр культури і дозвілля» Малинської міської ради.

4.4 Про внесення змін до рішення 5-ї сесії 8-го скликання засідання   від  26  лютого  2021 року  №227 «Про затвердження Програми   розвитку туризму  Малинської  міської  територіальної  громади на 2021-2023 роки».

4.5 Про виключення бібліотек  з базової мережі комунального закладу «Центральна публічна бібліотека ім. В. Скуратівського» Малинської міської ради. 

4.6 Про утворення старостинських округів Малинської міської територіальної громади.

4.7 Про внесення змін до Програми розвитку охорони здоров’я  Малинської міської територіальної громади на 2021-2023 роки та затвердження її в новій редакції.

4.8 Про внесення змін до Регламенту Малинської міської ради 8–го скликання.

4.9 Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення (громадських слухань) кандидатури старости у Малинській міській територіальній громаді.

4.10 Про присвоєння звання «Почесний громадянин  Малинської міської територіальної громади»  Олегу ЛАГНЮКУ.

4.11 Про внесення змін до структури виконавчих органів міської ради на 2021 рік.

4.12 Про внесення змін до рішення міської ради від 26.03.2021 року №268 «Про застосування заходів стимулювання міського голови, заступників, секретаря міської ради та керуючого справами у 2021 році».

4.13 Про окремі питання діяльності територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

4.14 Про затвердження Концепції «Запровадження системи енергетичного менеджменту в Малинській міській територіальній громаді».

4.15 Про затвердження Положення «Про систему енергетичного менеджменту  в Малинській міській територіальній громаді».

4.16 Про погодження розміщення особового складу підрозділів територіальної оборони в приміщені недіючої Морозівської школи.

Також читайте: