Офіційна сторінка Малинської міської ради

Активне танення снігу спричинило чимало проблем для малинчан

  • 15.03.2018, 22:58
  • 524

Різке березневе потепління та опади стало причиною масового підтоплення людських садиб окремих мікрорайонів міста.

Немалу роль при цьому відіграв і людський фактор. Стічні канави, захаращені будівельним та побутовим сміттям, перетворилися на брудні озера. До того ж ці дренажі господарі часто використовують при будівництві парканів, тож замість канав у них тепер — нові паркани, але залиті водою обійстя. Й не лише власні, а й сусідські.

Не справляючись самотужки з цими весняними проблемами, малинчани почали звертатися за допомогою у міську раду та до служби МНС. Для координації роботи комунальних служб та рятувальників сьогодні під керівництвом міського голови Олексія Шостака відбулося засідання комісії з надзвичайних ситуацій.

Найбільше постраждали від води вулиці Петровського, Маяковського, Покровська, пров. Чехова, Філатова. На останній залито до 40 сотих людських городів. Сьогодні для оцінки ситуації та прийняття рішень були виїзди оперативної бригади на вул. Горького, Чернова-Мирутенка, вул. Петровського. Мешканці вул. Покровської самотужки прочищали канаву, частину якої їх сусід восени використав під будівництво бетонного паркану. Проте і їм знадобилася допомога комунальників.

Рятувальники теж працюють наповну, використовуючи для відкачки води у найбільш проблемних ділянках мотопомпи. 

Більше знімків на нашій сторінці у Facebook.

Також читайте: