Офіційна сторінка Малинської міської ради

Англійську мову малинським школярам викладатимуть іноземні волонтери

  • 23.05.2018, 15:22
  • 516

Сьогодні міський голова Олексій Шостак зустрівся з преставниками Корпусу Миру при Посольстві США в Україні. Обговорювали участь нашого міста у проекті «Молодіжний розвиток». Згідно з проектом 12 випускників американських вузів, які є волонтерами Корпусу Миру,  у вересні-жовтні проживатимуть в сім’ях малинчан. Основним завданням гостей міста є вивчення української мови, народних звичаїв та повсякденного побуту українців. Паралельно з цим, волонтери з Америки викладатимуть англійську школярам двох шкіл Малина та Малинського району. Також планується проведення загальноміських тренінгів та денних таборів.

Тож для міської та районної влади сьогодні є основним завданням визначити школи, які братимуть участь у проекті, та знайти сім’ї, бажаючі прийняти у себе волонтерів.

Для довідки: Корпус Миру активно працює в Україні з 1992 року. В рамках проекту «Молодіжний розвиток» в Житомирській області волонтери  співпрацювали з такими містами як Житомир, Бердичів, Коростишів та прилеглими до них селами.

 

Також читайте: