Офіційна сторінка Малинської міської ради

Чим запам’ятався 2016 рік для нашого міста?

  • 29.12.2016, 13:40
  • 432

Закошти міського бюджету реалізовано проект реконструкцїі пологового відділення міської лікарні під вимоги перинатального центру – з  душовими кабінами, сантехнікою у кожній палаті та сучасною системою вентиляції. З наступного року відділення запрацює — на радість молодим батькам міста та навколишніх районів. У лікарню придбано фетомонітор, сучасне ліжко для пологів та кардіостимулятор.

Введено роздільний збір сміття із залученням приватної компаніїї «Зелене місто-Малин».

Було придбано міні-афальтний завод для поточного ремонту доріг — для оперативного вирішення дорожних проблем, а також трасопошукач.

Цього року було залучено більше 10 млн. грн. зовнішніх інвестицій для вирішення проблем міста. За ці кошти проведено заміну вікон у дитячих садках №3, №8, №9, ЗОШ №2, ЗОШ №4, здійснено реконструкцію фасаду з утепленням дитячого садка №5. Відновлено дорожнє покриття вулиці Українських Повстанців. Приміщення ЦДЮТ  з допомогою наших паперовиків оснащено новим внутрішнім санвузлом. Придбано меблі для ЗОШ та ДНЗ, спортивний інвентар для ДЮСШ. Медики отримали сучасний УЗД-апарат.

У 2016 році у Малині створено сім ОСББ.

Місто відзначило 1125-у річницю з часу заснування, 50-річний ювілей Малинської ДЮСШ та 5 ювілейний Всеукраїнський турнір з вільної боротьби на призи Валерія Андрійцева.

Вперше відбувся бізнес-форум підприємців.

Також читайте: