Офіційна сторінка Малинської міської ради

До відома жителів міста!

  • 31.01.2017, 18:09
  • 494

Припиняється співпраця з приватним підприємством «Зелене місто – Малин» в питанні  збору-вивозу твердих побутових відходів (далі ТПВ).

Причиною цьому є неможливість надання приватником якісних та узгоджених договором і конкурсною пропозицією послуг. До цього призвели  ряд порушень.

Такими порушеннями є незабезпечення належною кількістю контейнерів (80 по факту – 150 згідно договору),  недотримання графіка та часу вивезення сміття по місту, недоукомплектування підприємства спеціальним транспортом (дві спецмашини по факту – три згідно конкурсної пропозиції), відсутність контейнерних майданчиків, що призвело до числених та систематичних скарг жителів міста на неналежне виконання приватником договірних умов та конкурсної пропозиції на право надання послуг по вивезенню ТПВ в місті Малині.

Неодноразові перемовини та офіційні претензії на адресу «Зеленого міста-Малин» результату не принесли.

Виходячи з наведеного, місто має намір оголосити новий конкурс на вивезення ТПВ.

На період проведення конкурсу, вивіз ТПВ в місті буде здійснювати комунальне підприємство по раніше відпрацьованому графіку. Це стосується не лише приватного сектору, а й мешканців багатоповерхівок.

У багатоповерхових житлових мікрорайонах теж працюватиме комунальна техніка. Сміття можна буде винести до машини у визначені дні та години, як це було раніше, по всім мікрорайонам міста.

Також читайте: