Офіційна сторінка Малинської міської ради

ХІІІ шаховий фестиваль «Малинська весна-2018» зібрав 60 учасників з різних міст України

  • 12.03.2018, 17:03
  • 562

Вже традиційно  Малинський міський центр дитячої та юнацької творчості  став центром шахових баталій для юних шахістів з усієї України. Цього року фестиваль «Малинська весна-2018» зібрав близько 60 учасників.

З  9 по 11 березня в ММЦДЮТ змагалися   команди юних шахістів з Києва, Миколаєва, Черкас, Житомира, Обухова, Бучі, Чуднова, Малина.

Змагання проходили  паралельно в трьох турнірах: «OPEN-турнір» – всі бажаючі; Дитячий турнір «А» – школярі 2004р.н.та молодші; Дитячий турнір «Б» – школярі 2008р.  Найбільшу кількість призових місць завоювали учасники з Черкас, Чуднова та Миколаєва. У командному заліку перше місце виборола  команда  «Малин-2»  (Іванков Костя, Осадчук Дмитро, Павловський Віктор та  Калашник Аня).

Учасники та організатори турніру висловлюють щиру вдячність всім, хто долучився до проведення шахового фестивалю. А саме: міському голові Олексію Шостаку, народному депутату України Павлу Дзюблику,  відділам освіти  (Микола Шеренок ) та у справах сім’ї, молоді та спорту (Валентина Раченко), ТОВ «Квінта», приватному підприємцю Олександру Столяру, комбінату громадського харчування  – за фінансову та організаційну підтримку,  а також викладачу Малинського лісотехнічного коледжу Олександру Лосю за цікаву екскурсію в музеї МЛК.

На церемонії закриття та нагородження шахового турніру  заступник міського голови Леся Сніцаренко,  начальник відділу сім’ї, молоді та спорту Валентина Раченко та представник  народного депутата України Павла Дзюблика– Ольга Гура  вручили всім переможцям ХІІІ відкритого шахового фестивалю «Малинська весна – 2018» грошові призи та кубки, медалі та грамоти.

Також читайте: