Офіційна сторінка Малинської міської ради

Карасі, нагороди, уха, куліш та 6700 гривень допомоги у зону АТО— улов малинського «Золотого карася»

  • 12.06.2017, 16:20
  • 430

Смачною святковою ухою та неперевершеним кулішем від столичних поварів-рестораторів, яких запросили власники «Рибацького хутора», завершився щорічний чемпіонат з ловлі поплавцевою вудкою «Золотий карась».

36 команд рибаків (не лише з Малинщини, а й з Овруча, Лугин і навіть зі Львова) змагалися у ловлі, спілкувалися, жартували та отримували нові яскраві враження.

Змагання розпочалися урочистим відкриттям о сьомій ранку, а завершилися — підбиттям підсумків, нагородженням та врученям призів. Отож, перше місце з уловом 2 кг 430 г зайняли Іван Раєць та Сергій Власенко. Другими (з уловом 1 кг 187 г) стали Олег Журавський та Сергій Кичук. Третю сходинку (з уловом 1 кг 169 г) посіли Олександр Сивко та Олександр Романенко. Найбільший карась у цьому році заважив на 105 г. Його піймав Олександр Павлюк. Найбільшу кількість учасників (12) представило підприємство «MOST-Малин». Призи також отримали наймолодший дванадцятирічний учасник Андрій Мазуркевич та найстарший (1950 р.н.) — Сергій Федорович Кот.

Традиційно, на цих змаганнях, як і на минулих, було проведено збір коштів на допомогу учасникам АТО. Вдалося зібрати 6700 грн. — для потреб 311 окремого інженерно-технічого батальйону. Наші бійці потребують інструменти та електрогенератор. Наразі вони будують укріпні споруди у зоні АТО.

Організаторами змагань були Малинська міська рада та Малинська РДА. А суддівську колегію представили Ігор Грицюк, Віктор Омельченко та Геннадій Корейба

Також читайте: