Офіційна сторінка Малинської міської ради

Керівництво Малина радилося з директорами шкіл щодо проектів наступного року

  • 21.12.2017, 14:47
  • 576

Міський голова Олексій Шостак на засіданні постійно діючої депутатської комісії  з гуманітарних питань та охорони здоров’я зустрівся з керівниками шкіл та головами профспілок.  Мета зустрічі — окреслити на наступний рік коло проблемних питань, аби передбачити фінансування їх вирішення.

Міський голова повідомив про те, що у планах — капітальний ремонт даху школи №6, школи-ліцею, реконструкція одного з корпусів школи-ліцею, реконструкція даху та приміщень третьої міської школи.

У свою чергу кожен директор розповів про проблеми очолюваного ним закладу.

Першу школу, відтак, окрім перерахованих питань, турбує незадовільний  стан огорожі від парку. Другу — відсутність огорожі з боку типографії. Адже через це майже на кожних вихідних хулігани б’ють вікна у корпусі початкових класів. Потребує ремонту підлога у головному корпусі, фасад у їдальні.

Керівник третьої школи звернув увагу на необхідність заміни вхідних дверей, недостатність навчального оснащення. Подібні проблеми і у четвертої школи. Плюс ремонту потребує каналізаційна система, ремонт приміщення їдальні тощо.

П’ята школа потерпає через дах, що протікає. Заміни потребують вікна та  підлога у спортивному залі. Для шостої школи наразі актуально питання заміни парт, невдалого та небезпечного розташування їдальні, утеплення приміщень. Загальне питання, що турбувало присутніх — це недостатня охорона приміщень та відстуність камер відеоспостережень.

Тепер — слово за депутатами, котрі для вирішення шкільних проблем у наступному році й спрямовуватимуть кошти з міського бюджету чи погоджуватимуть співфінансування окремих, фінансово затратних проектів.

Також читайте: