Офіційна сторінка Малинської міської ради

Кожній дитині – щасливе дитинство

  • 04.02.2021, 15:21
  • 661
Кожна дитина має право на щасливе дитинство. Обов’язок батьків — його забезпечити.
Однак, на жаль, є родини, які не виконують своїх зобов’язань стосовно власних дітей.
Так, 2 лютого працівниками служби у справах дітей виконавчого комітету Малинської міської ради, було здійснено незаплановий рейд до с. Савлуки, де, за повідомленнями односельців, мешкає сім’я, яка має немовля, проте веде аморальний спосіб життя.
Під час перевірки відповідальними працівниками служби було встановлено, що мати та її співмешканець перебувають у стані алкогольного сп’яніння, а 11-місячна дитина недоглянута, брудна та голодна. Тож немовля вирішили тимчасово вилучити до патронатної сім’ї.
Звертаємося до всіх небайдужих! Діти — це наша спільна турбота та відповідальність. При виявленні Вами фактів неналежного догляду за дітьми повідомляйте про це службу у справах дітей за телефоном: 5-21-36, а також звертайтеся до Ваших депутатів чи старости.
У свою чергу соціальні служби Малинської територіальної громади будуть вживати всіх законних заходів, щоб ці діти отримали шанс на гідне життя у відповідальних родинах.
Станом на 3 лютого 2021 року на обліку служби у справах дітей виконавчого комітету Малинської міської ради перебуває 84 дитини. Усі вони — під належним наглядом та постійним контролем.
Теги: 

Також читайте: