Офіційна сторінка Малинської міської ради

Малин є лідером у рейтингу міст та районів Житомирщини за 9 місяців цього року

  • 18.12.2017, 15:31
  • 693

Згідно результатів моніторингу та оцінки результативності діяльності районних державних адміністрацій та виконкомів рад міст обласного значення Житомирської області за 9 місяців 2017 року Малин зайняв найвищу, першу сходинку серед 28 міст та районів Житомирщини.

Усього оцінювалося 22 показники, що характеризують ситуацію у соціально-економічному розвитку районів та міст обласного значення за 5 напрямами: економічна ефективність, інвестиційний розвиток та зовнішньоекономічна співпраця, фінансова самодостатність, ефективність ринку праці та розвиток інфраструктури.

Оцінка результативності діяльності здійснюється шляхом моніторингу відповідних показників Головним управлінням статистики, Головним управлінням ДФС у Житомирській області, департаментом фінансів ОДА та департаментом містобудування, архітектури, будівництва та ЖКГ ОДА.

Слід зазначити, що у відповідному періоді минулого року Малин був третім.

А за січень-червень 2017 року піднявся на сходинку та поступався лише Житомиру. Наразі ж наше місто є лідером, друге місце — у Коростенького району, третє – у Житомира.

 

 

Також читайте: