Офіційна сторінка Малинської міської ради

Малин – одне з двох міст в області, яким надано ліміти на газ у квітні

  • 02.04.2018, 14:53
  • 479

Газові котельні у Малині з сьогоднішнього дня знову запускатимуть. Адже температура повітря не дозволяє поки що закінчувати опалювальний сезон. Причина холодних батарей на вихідних зумовлена закінченням терміну угоди на газопостачання (30 березня). Така ситуація склалася не лише у Малині, а й на рівні усієї держави. Законодавчі колізії уряд виправ в останній момент, затвердивши відповідні зміни. Але на той час газівники же зупинили подачу газу. 

Тож на вихідних міський голова Олексій Шостак та керівник ТОВ «Малин Енергоінвест» Микола Корнійчук відвідали НАК «Нафтогаз» та підписали необхідні документи. Слід сказати, що не всі міста отримали ліміти на газ. Що стосується нашої області, то «добро» дали Новоград-Волинському та Малину. А от іншим містам відмовили, мотивуючи недостатнім рівнем оплати за газ та боргами за транспортування газу. Тож , усі котельні області наразі, і відповідно навчальні і лікувальні заклади, житловий фонд залишаються, на жаль, без опалення. 

У Малині, за словами Миколи Корнійчука, опалювальний сезон триватиме поки це буде необхідно. Нагадаємо, єдиним місто на Житомирщині, яке без проблем розпочало опалювальний сезон 2017-2018 зі 100-відсотковим розрахунком є Малин.

Також читайте: