Офіційна сторінка Малинської міської ради

Малин отримав близько півмільйона гривень з обласного бюджету

  • 13.04.2017, 14:23
  • 418

Плідна співпраця міської влади з депутатами обласної ради від Малинщини Олегом Дзюбенком та Сергієм Диняком знову принесла позитивні результати. За сприяння депутатів, бюджет Малина поповнився на суму понад 475 тисяч гривень з обласного бюджету.

З цих коштів більше 321 тисячі гривень спрямовано на освітні заклади міста. Саме з них для ЗОШ № 5 буде придбано нові комп’ютери, у ЗНВК «Школа-ліцей № 1 ім. Н. Сосніної» встановлять металопластикові вікна, а у ЗОШ № 3 відбудеться заміна освітлювальних приладів на енергозберігаючі. Новий ламінат буде придбано для ДНЗ № 4 «Калинонька». ДНЗ № 8 «Ялинка» отримає новий холодильник для зберігання харчових продуктів.

Частину коштів передбачено на встановлення дитячих ігрових комплексів в мікрорайонах ФБП та лікарні, ще частину обласної субвенції отримає галузь охорони здоров’я.

Нагадаємо, що у 2016 році така співпраця разом з  активністю і небайдужістю до міських проблем обласних депутатів принесла місту 2 млн. 51 тис. 563 грн. Ці кошти пішли на поповнення матеріальної бази ЗОШ та ДНЗ міста, а також на медичне обладнання для лікарні та поліклініки.

Зокрема з обласного бюджету було виділено 1 млн. грн. на придбання сучасного УЗД апарату. Подібні апарати є тільки в трьох лікарнях області. В результаті цього малинчани мають можливість безкоштовно пройти в місті УЗД діагностику по багатьом напрямкам.

Ряд поточних проблем міста та шляхи їх вирішення було обговорено на черговій робочій зустрічі міського голови О.Шостака з депутатами О.Дзюбенком та С.Диняком. Одним з питань було придбання лінійного датчика УЗД для Малинського МРТМО, орієнтовною вартістю 200 тис.грн.  Його наявність дозволить проводити повний спектр УЗД обстежень в міській лікарні безкоштовно. Для порівняння  – в Житомирі та Києві вартість такого обстеження становить від 500 грн.

Малинська міська рада та особисто міський голова Олексій Шостак висловлюють вдячність обласним депутатам Олегу Дзюбенку та Сергію Диняку за співпрацю та активну депутатську позицію у відстоюванні інтересів громади міста.

Також читайте: