Офіційна сторінка Малинської міської ради

Малин розпочав підготовку до новорічних святкувань

  • 11.12.2020, 20:14
  • 438
Наближається до завершення 2020 рік. Малинщина традиційно починає підготовку до святкування Новорічних та Різдвяних свят.
Світова пандемія внесла деякі свої корективи до відзначення Новорічних та Різдвяних свят, але, сподіваємося, це не позначиться на гарному настрої як жителів, так і гостей Малинщини.
Як і минулого року, у центрі міста буде розміщено Садибу святого Миколая, яку подарував місту народний депутат України Андрій Пузійчук.
Уже встановлено 15-метрову чудову ялинку (яка росла у с. Червоний Лан). Згодом засяє святкова ілюмінація, працюватиме новорічна фотозона, буде розміщено декоративну композицію «Різдвяний вертеп» та різдвяні будиночки.
За ініціативи міського голови Олександра Ситайла новорічні зелені красуні вже встановлено у міському парку культури та відпочинку і в мікрорайоні паперовиків — біля локації «Я люблю Малин!».
Відкриття головної ялинки Малинщини, як і завжди, заплановане на 19 грудня — без масових заходів, але із запалюванням новорічних вогників, щирими вітаннями та з гарним святковим настроєм!
Теги: 

Також читайте: