Офіційна сторінка Малинської міської ради

Малин співпрацюватиме з Агенцією регіонального розвитку Житомирської області

  • 26.07.2018, 15:12
  • 501

Днями  міський голова Олексій Шостак провів робочу зустріч з директором Агенції регіонального розвитку Житомирської області Артемом Сачуком. Як результат – підписано Меморандум про співпрацю між Малинською міською радою та  Агенцією регіонального розвитку.

Основним завданням Агенції є залучення інвестицій у  наш регіон та допомога потенційним інвесторам у пошуку цікавих пропозицій для співпраці. Тож сторони обговорювали можливість використання існуючих виробничих потужностей або будівель підприємств міста, які на даний час в силу певних причин не працюють, або працюють не на повну потужність. Як приклад, розглядали роботу таких підприємств як РЕЙЛ, МДЕЗ, Прожектор. Також обговорювали варіанти отримання замовлень оборонної галузі, будівництво багатоповерхової забудови на вже сформованих у місті ділянках, використання існуючих виробничих ресурсів на базі території колишнього цегельного заводу, тощо.

Дані питання є актуальними для міста і по ним вже визначено конкретні алгоритми дій, які почали проводитись міською владою.

 

Також читайте: