Офіційна сторінка Малинської міської ради

Малинчани відсвяткували День молоді

  • 01.07.2019, 15:08
  • 467

Кожного року в останню неділю червня в Україні відзначають День молоді —  свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею.

30 червня у  міському парку культури та відпочинку на великих та маленьких малинчан чекала цікава розважальна програма. Святкування розпочалося із відкриття дитячого майданчика «Корабель». Із привітальним словом до присутніх звернулися міський голова Олексій Шостак та народний депутат Павло Дзюблик. Опісля для дітей розпочалася розважальна програма від дитячого агентства «Bastet».

Продовжилося свято концертом учнів «FDE ART CENTER». Окрім звітних виступів, на сцені  відбувалися і запеклі батли  з брейк-дансу. Кавер гурт «STEREOLOVE» з м. Київ запалив присутніх своїм виступом та подарував драйвовий настрій, а пінна вечірка додала ще більше веселощів як дітлахам, так і дорослим.

Гучна весела музика, невмовкаюче щебетання дітлахів, пахощі шашликів і нескінченний потік бажаючих приєднатися до святкового дійства – таким був недільний вечір у Малині. Містяни та гості поспішали насолодитися усіма моментами свята, а  молодіжна дискотека стала підсумком народного гуляння.

Також читайте: