Офіційна сторінка Малинської міської ради

Малинська молодь відсвяткувала свій день

  • 26.06.2018, 11:24
  • 503

Вчора в Україні відзначали День молоді. З цієї нагоди в міському парку культури та відпочинку облаштували батути та точки продажу солодкої вати та інших смаколиків для дітей. А для дорослих місцеві підприємці організували зону відпочинку, готували різні страви та охолоджені напої.

Для любителів активного відпочинку було організовано спортивні змагання з великого тенісу, міні-футболу та шахів. Всі переможці отримали дипломи та відзнаки.

Цінні подарунки  (а саме сертифікати на 300 гривень) було вручено авторам кращих робіт фотоконкурсу «Малин творять молоді». Нагадаємо, що фотоконкурс був зініційований міською радою напередодні Дня молоді.  Своє продовження він отримав у фотоінсталяції «Малин творять молоді», яку люб’язно погодилися організувати  Наталя Вербицька та  Ірина Садкова. Саме з їхньою допомогою звичайна фотовиставка перетворилася на справжній витвір мистецтва.

Проведення концертної програми для молоді, як і минулого року, допоміг організувати Ростислав Ісмаілов – керівник  «FDE ART CENTER».  На сцені разом з місцевими артистами виступали також і вихованці танцювальної школи FDE. Вони подарували малинчанам  свої драйвові та яскраві виступи. Хедлайнерами концертної програми  стали запрошені гості  – гурт  «D-SIDE band». Після цього усі розважалися на святковій дискотеці. Планувалось також провести  і пінну вечірку, проте її довелося скасувати у зв’язку з погодними умовами.

Міська рада щиро дякує всім, хто долучився до організації святкування Дня молоді в Малині – і молодим, і маленьким, і дорослим.  Саме завдяки злагодженій роботі свято вдалося на славу і навіть холодна погода не стала на заваді веселощам та відпочинку.

 

 

Також читайте: