Офіційна сторінка Малинської міської ради

Міський голова зустрічався з керівництвом Головного сервісного центру МВС щодо створення сервісного центру у Малині

  • 07.11.2016, 16:34
  • 588

Міський голова Олексій Шостак та народний депутат Павло Дзюблик наприкінці минулого тижня зустрілися у Києві з керівництвом Головного сервісного центру МВС України. Мета візиту — обговорення можливостей створення у Малині сервісного центру МВС.

Як відомо, сервісний центр став правонаступником МРЕВ. А отже, нова структура надає послуги з реєстрації транспортних засобів, оформлення номерних знаків та тимчасових реєстраційних талонів. Також сервісні центри займаються видачею посвідчення водія відповідно до категорії або в разі його втрати – нового посвідчення відповідно до категорії. Основне завдання центрів — впровадження якісного європейського сервісу, а також – прозорість в роботі.

Нині у підпорядкуванні Регіонального сервісного центру МВС в Житомирській області (м. Житомир, вул. Щорса, 96) знаходяться 5 підрозділів, які здійснюють прийом громадян у Житомирі, Бердичеві, Коростені, Новоград-Волинському та Радомишлі. Саме до цього міста вже багато років малинчани змушені їздити за вищевказанами послугами.

Міським головою Олексієм Шостаком подано клопотання щодо створення сервісного центру у нашому місті. Адже воно має необхідну інфраструктуру та відповідні можливості, які відповідають критеріям сервісного центру. За попередньою домовленістю столичні правоохоронці в найближчий час завітають до Малина, аби вивчити можливості та необхідність створення сервісного центру і у Малині. До того ж народний депутат Павло Дзюблик пообіцяв подальшу всебічну підтримку та подальший супровід реалізації цієї ініціативи.

Також читайте: