Офіційна сторінка Малинської міської ради

Міський голова Олександр Ситайло узяв участь у заході: «Індустріальні парки 2025. Навіщо інвестувати у виробництва»

  • 28.09.2021, 17:01
  • 1108

Сьогодні за участі Міністра розвитку громад та територій Олексія Чернишова, засновника холдингу UFUTURE та заступниці Міністра економіки України Ірини Новікової в індустріальному парку «Біла Церква» відбувся відкритий діалог представників бізнесу та влади: «Індустріальні парки 2025. Навіщо інвестувати у виробництва». Участь у заході узяли Малинський міський голова Олександр Ситайло та його заступник Павло Іваненко.

Мова йшла про міжнародний досвід та інструменти розвитку індустріальних парків». Присутні мали можливість відвідати потужне підприємство Plank Electrotechnic, яке розташоване на території індустріального парку «Біла Церква» та спеціалізується на виробництві сучасних електроустановчих систем.

Така зустріч для представників Малинської громади є надзвичайно цікавою та корисною, оскільки саме у Малині за підтримки Агенції регіонального розвитку Житомирщини заплановано створення індустріального парку «Малин – Захід». Цей інвестиційний проєкт дасть можливість створити додаткові робочі місця та забезпечити постійні надходження до бюджету, що у свою чергу неабияк сприятиме розвитку нашої громади.

 

 

 

 

Також читайте: