Офіційна сторінка Малинської міської ради

На Малинщині триває прибирання снігу

  • 12.02.2021, 17:14
  • 505

Значний снігопад приніс відчуття справжньої зими, але в той же час додав роботи всім комунальним службам міста.

Працівникам комунальних підприємств доводиться працювати і вдень, і вночі. Як повідомив директор КП «Малин» Микола Стурчак, насамперед очищають центральні вулиці і життєво необхідні дороги для руху транспортних засобів: «Якщо вистачає часу, потім очищаємо сніг на другорядних вулицях. Уже потім – у провулках. Всього на місто та громаду маємо лише 6 одиниць снігоприбиральної техніки. Кожного дня працюємо у посиленому режимі: збір – о 2:00, виїзд на дороги – о 3:00. І в то й же час хочу сказати: напади на комунальників часто безпідставні. Та техніка яка є у нас в наявності працює на повну потужність, хоча і потребує постійного ремонту».

Радує ставлення до проблеми наших місцевих підприємств та їх готовність допомогти у боротьбі зі снігом. Щиро дякуємо як керівникам, так і працівникам наступних підприємств, які підставили громаді своє “плече допомоги” :

ТОВ «Юнігран», «Пенізевицький кар’єр», ДП «Малинський лісгосп АПК», ПрАТ «Малинська паперова фабрика-Вайдман», Фабрика банкнотного паперу БМД НБУ, ДНЗ «Малинський ПЛ», ДП «Малинське лісове господарство», ТОВ «Городок Агро», ТОВ «Україна Агро», ТОВ «Гранул плюс», Малинський лісотехнічний коледж.

Звертаємося і до власників приватних будинків, жителів багатоквартирних будинків – допомагайте очищати територію біля своїх домівок. Коли вся Малинщина, та й взагалі Україна в цілому, потерпає від снігопаду, маємо працювати всі разом. Такі непрості ситуації мають нас об’єднувати.

Також читайте: