Офіційна сторінка Малинської міської ради

Народний депутат Павло Дзюблик звітував за три роки роботи під час прес-конференції

  • 29.01.2018, 14:56
  • 548

Минулої п’ятниці народний депутат України  Павло Дзюблик  провів прес-конференцію, тема якої — звіт  про роботу на виборчому окрузі №66 за три роки  (листопад 2014 – грудень 2017). З цієї нагоди до Верховної Ради України було запрошено представників мас-медіа з семи районів Житомирщини (саме стільки їх є у виборчому окрузі).

Павло Володимирович коротко розповів про результати своєї діяльності на посаді народного депутата, а основну частину часу приділив спілкуванню з представниками ЗМІ в форматі «запитання-відповідь».

Отож, загалом для потреб свого  виборчого округу з державного бюджету, державних програм чи фондів Павлу Дзюблику вдалося залучити майже 600 мільйонів гривень. Левову частку коштів  (345,4 млн. грн.)  було виділено на ремонт, реконструкцію та будівництво доріг Житомирської області. Окрім того, значну підтримку надано медичним та освітнім закладам. За три роки до депутата надійшло 3630 письмових звернень громадян.  Найбільше питань стосувалося наданню допомоги на лікування. Окрім того, депутат узяв участь у розробці 90 законопроектів, вісім  з яких стало законами.

«За ці роки  вдалось зробити чимало, проте попереду чекає ще багато роботи для того, аби зміни у нашій країні стали більш відчутними», – зазначив народний депутат.

Представники преси  запитували про врегулювання законодавства у земельних питаннях, особисте ставлення до нововведень в освіті (створення інклюзивних центрів, благодійна батьківська допомога), щодо медичної реформи тощо.

Після прес-конференції присутні мали змогу побувати на екскурсії по Верховній Раді та ознайомитися  з умовами роботи народних депутатів. Це було досить цікаво та пізнавально, адже багато хто у Верховній Раді побував вперше.

 

Також читайте: