Офіційна сторінка Малинської міської ради

Оголошення по проведенню конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів у м. Малині

  • 27.10.2017, 15:30
  • 527
  1. Найменування, місцезнаходження організатора конкурсу:

Управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Малинської міської ради за адресою: м. Малин,  вул. В.Стуса,23

  1. Підстава для проведення конкурсу:

Рішення виконавчого комітету міської ради від 16.08.2017р. № 138 „ Про затвердження конкурсної комісії з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів у м. Малині

  1. Місце і час проведення конкурсу, прізвище та посада, номер телефону осіб, де можна ознайомитися з умовами надання послуг з вивезення побутових відходів:

3.1.Місце: 11060, Житомирська обл., м. Малин, пл. Соборна  6а  каб.                 № 106 виконавчого комітету міської ради.

3.2.Дата: 24.11.2017 р.

3.3.Час: 11:00 год.

3.4. Піковський Петро Валентинович – перший заступник міського голови ,тел. (04133) 5-17-17.

3.5. Добровольський Василь Євгенович – заступник  начальника управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради, тел. (04133) 5-27-87.

4.Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:

4.1. Реєстрація учасників конкурсу в Єдиному державному реєстрі юридичних та фізичних осіб – підприємців.

4.2. Наявність в учасника конкурсу достатньої кількості спеціально обладнаних транспортних засобів (не менше 5 одиниць) для збирання та перевезення побутових (твердих, великогабаритних ремонтних відходів, небезпечних відходів у складі побутових відходів), що утворюються у житловій забудові та на підприємствах, в установах, організаціях на території міста.

4.3. Наявність та  можливість забезпечення матеріально-технічної бази на території міста, технічний стан якої дозволяє забезпечити зберігання та охорону спеціально обладнаних транспортних засобів для збирання та перевезення побутових відходів, здійснювати щоденний контроль за технічним станом транспортних засобів власними силами, виконання регламентних робіт з технічного обслуговування та ремонту спеціально обладнаних транспортних засобів, підтримання належного санітарного стану спеціально обладнаних транспортних засобів.

4.4. Вартість послуги з вивезення побутових відходів.

4.5. Досвід роботи з надання послуг з вивезення побутових відходів.

4.6. Наявність офіційно працевлаштованих працівників не менше 10 чоловік, які мають відповідну кваліфікацію у сфері надання послуги з збирання та вивезення побутових відходів  відповідно  до вимог нормативних документів.

4.7. Наявність ліцензій та дозволів на надання послуги, якщо це передбачено чинним законодавством України.

4.8. Залучення інвестицій у галузь для підвищення якості надання послуг з збирання та вивезення побутових відходів, в тому числі на придбання сучасної техніки для збору побутових відходів, контейнерів для збору побутових відходів та вторинної сировини, облаштування контейнерних майданчиків відповідно до вимог нормативних документів.

4.9. Відсутність заборгованості по сплаті податків і зборів, передбачених законодавством України.

  1. Характеристика території, де повинні надаватися послуги з вивезення побутових відходів

– площа міста – 1800,5  га.

– 124 багатоквартирних житлових будинків;

– 12 будинків ОСББ;

– 5588 будинків приватного сектору;

– кількість контейнерних майданчиків на прибудинкових територіях – 63;

– кількість контейнерів – 132;

кількість вулиць міста -116; пров. – 49; площ – 3;

протяжність міських доріг 96,95  км, із них 40,1 км  з твердим покриттям;

відстань від межі міста до сміттєзвалища  ТПВ – 4  км.

  1. Характеристика об’єктів утворення відходів.
Назва об’єкта утворення побутових відходів Показник
Багатоквартирні житлові будинки із них:

 

5-ти поверхових і більше поверхами

4-х поверхових

3-х поверхових

2-х поверхові

38

8

7

71

будинки з п’ятьма і більше поверхами із сміттєпроводами 0
кількість та місцезнаходження будинків, де створені об’єднання співвласників багатоквартирних будинків;  житлово-будівельні кооперативи 12 – ОСББ

2 – ЖБК

орієнтовна кількість мешканців 9700
місцезнаходження будинків Будинки розміщені на  всій території міста
Характеристика залежно від наявності видів благоустрою Обладнанні:

центральним опаленням –  54

центральним водопостачанням та

центральним

водовідведенням – 2111

кількість будинків, у яких відсутнє централізоване водопостачання та (або) водовідведення, а рідкі відходизберігаються у вигрібних ямах  

 

 

–         0

необхідна наявність, кількість, місцезнаходження, об’єм і належність контейнерів (контейнерних майданчиків) для зберігання та збирання різних побутових відходів Кількість контейнерних майданчиків  – 63;

Кількість контейнерів – 132;

Контейнерні майданчики та контейнери перебувають на балансі комунального підприємства

Житлові будинки
Одноквартирні житлові будинки: 5588
загальна кількість будинків 5724
кількість мешканців таких будинків 26430
місцезнаходження будинків, їх характеристика залежно від наявності видів благоустрою (каналізації, центрального опалення, водо- та газопостачання) Розташовані на всій території міста. Менша частина будинків обладнана центральним водопостача-нням та водовідведенням,

центральним газопостача-нням обладнано 95% будинків

 

Кількість контейнерів встановлених на вулицях приватного сектору

кількість будинків, у яких відсутнє централізоване водопостачання та (або) водовідведення, а рідкі відходи зберігаються у вигрібних ямах

 

 

– 0

 

 

 

–       0

 

характеристика під’їзних шляхів 50,8 км з твердим покриттям,

30,8 км не з твердим покриттям

Підприємства, установи та організації:
Виробничі підприємства:
Лікарні 1
Поліклініки 1
Заклади освіти 19
Автостанція 1
Підприємства торгівлі:
Магазини 180
Підприємства громадського харчування 24
Аптечні заклади 20
Заклади побутового обслуговування 43
Ринки

 

 

1
Кількість, об’єм, місцезнаходження та належність контейнерів 4 контейнери місткістю 0,75 м3, розташовані у відведених місцях на прибудинковій території, контейнери перебувають на балансі комунального підприємства

 

  1. Місце, способи та кінцевий термін подання конкурсних пропозицій:

6.1. Місце: 11060, Житомирська обл., м. Малин, вул. В.Стуса, 23  управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради.

6.2. Спосіб: особисто або поштою.

6.3.  Кінцевий строк: 23.11.2017 р.

6.4. Конверти з конкурсними пропозиціями, що надійшли після закінчення строку їх подання, не розкриваються і повертаються учасникам конкурсу.

6.5. Конкурсні пропозиції реєструються конкурсною комісією в журналі обліку. На прохання учасника конкурсу конкурсна комісія підтверджує надходження його конкурсної пропозиції із зазначенням дати та часу.

6.6. Організатор конкурсу має право прийняти до закінчення строку подання конкурсних пропозицій рішення щодо його продовження. Про своє рішення, а також зміну місця, дня та часу розкриття конвертів організатор конкурсу повинен повідомити всіх учасників конкурсу, яким надіслана конкурсна документація.

6.7. Учасник конкурсу має право відкликати власну конкурсну пропозицію або внести до неї зміни до закінчення строку подання пропозицій.

6.8. Повідомлення Учасника про зміни або анулювання пропозиції готується, запечатується, маркується та відправляється у зовнішніх та внутрішніх конвертах, додатково позначених «Зміни» або «Анулювання» відповідно. Повідомлення про анулювання може також надсилатися засобами зв’язку, але з наступним надсиланням письмового підтвердження, із поштовим штемпелем не пізніше кінцевого терміну подання пропозицій.

Також читайте: