Офіційна сторінка Малинської міської ради

Освіта Малина отримала більше мільйона з міського бюджету

  • 25.07.2017, 17:01
  • 587

Днями розпочалися роботи по заміні покрівлі міського Центру дитячої та юнацької творчості. За результатами тендеру перемогло житомирське приватне підприємство «Буд Проект».  Найвагомішими «плюсами» переможців стали найкоротші строки виконання робіт  (35 днів) та відсутність попередньої оплати.

Нагадаємо, що кошти на заміну покрівлі ЦДЮТ було виділено із міського бюджету  ще на початку року в сумі понад 295 тис. грн.

А на минулій сесії на освітню галузь Малина було спрямовано ще 1 млн. 140 тис. 338 грн.

Левову частку цієї суми складають кошти на оплату енергоносіїв (теплопостачання) ЗОШ міста  – 824 тис. грн.  Інші кошти  будуть направлені на вирішення питань поточного ремонту та підготовки загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних закладів  міста до нового навчального року.  Так, наприклад , в ЗОШ № 6 буде встановлено  металопластикові вікна та  зроблено  поточний ремонт теплотраси.  В  ЗОШ № 2 буде придбано  проектор та екран до нього, нові учнівські парти та стільці,  закуплено матеріали для ремонту підлоги. В ЗНВК «Школа-ліцей № 1»  —   матеріали для ремонту санвузлів та  додаткове технічне оснащення.

Також для усіх навчальних закладів міста буде закуплено фарбу, лічильники електроенергії  та  підручники для учнів 1,3,4,7 класів.

Щодо дошкільних закладів, то ситуація наступна. У ДНЗ № 8 «Ялинка» за кошти міського бюджету буде закуплено матеріали для ремонту приміщення нової логопедичної групи. Для ДНЗ № 8 придбано матеріали для ремонту системи водопостачання закладу, а для ДНЗ № 3  —  матеріали для ремонту даху, мотокосу —  для ДНЗ № 5 «Веселка»  та проектор для ДНЗ № 4 «Калинонька».

Також читайте: