Офіційна сторінка Малинської міської ради

Підсумки 2017 року: відзначено тих, хто сприяв розвитку Малина

  • 30.12.2017, 14:09
  • 410

На урочистостях, під час підведення підсумків 2017 року, міський голова Олексій Шостак відзначив спонсорів, меценатів, окремих малинчан та трудові колективи, котрі зробили значний особистий внесок у розвиток міста у 2017 році.

Серед них — народний депутат Павло Дзюблик, обласні депутати Олег Дзюбенко та Сергій Диняк, ПрАТ «Детвілер Ущільнюючі Технології Україна» (допомога у проведенні акції «Милосердя»), ПрАТ «Малинська паперова фабрика-ВАЙДМАНН» (допомога освітній галузі). На визнання року за сприяння у підвищенню іміджу міста, значні успіхи заслуговує також зразковий хореографічний колектив «Біджиз» (керівник – Людмила Тупольська).

Подяку міської ради отримали Ігор Малинський – Заслужений тренер України, Наталія Литвиненко – керівник гуртка «Образотворче мистецтво» ЦДЮТ, Олег Ніколенко, Сергій Мойсієнко, Олександр Столяр та Олена Ярошенко (приватні підприємці), Ірина Олексієнко — керівник громадської організації «Сім’я і здоровий спосіб життя» та Надія Кононученко – учениця четвертої міської школи, котра стала першою малинчанкою, яку удостоєно Президентської стипендії.

До офіційних вітань приєдналися колектив «Любава» та маленькі казкові герої — символи року, що минає, та прийдешнього. Ну і звісно, прозвучали вітання від Діда Мороза і Снігуроньки.

Також читайте: