Офіційна сторінка Малинської міської ради

Працівники ДНЗ Малинщини навчалися організовувати харчування дітей згідно міжнародної системи HACCP

  • 22.04.2021, 14:22
  • 132

Семінар-навчання для керівників та медичних працівників закладів дошкільної освіти Малинської громади було проведено сьогодні у великій залі адміністративного приміщення. Тема навчання – організація безпечного харчування дітей згідно міжнародної системи HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points — в перекладі: аналіз ризиків і контролю критичних точок).

На запрошення управління освіти, молоді, спорту та національно патріотичного виховання навчання для працівників ДНЗ провели представники Малинського управління ГУ Держпродспоживслужби України, а саме Віталій Філоненко - начальник відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини.

Запровадження системи контролю за безпекою продуктів згідно системи НАССР в навчальних закладах – важливий інструмент для контролю безпеки харчування наших дітей. Згідно законодавства адміністрація закладів зобов’язана впровадити і постійно підтримувати функціонування принципів системи HACCP на харчоблоках. Ефективність впровадження такої системи буде перевірятися аудиторами Держпродспоживслужби України.

Також читайте: