Офіційна сторінка Малинської міської ради

Представники Малинської громади взяли участь у нараді з питань мінної безпеки під час проведення весняно-польових робіт

  • 24.03.2023, 15:44
  • 470

Сьогодні у  Коростенській районній військовій адміністрації  відбулась спільна нарада за участі керівництва громад району, старост,  представників сільськогосподарських підприємств, ДСНС та Національної поліції Коростенського району, командування 115 окремої бригади ТрО.
Малинську громаду представляли заступник міського голови Віктор Гвоздецький та старости Нововоробївського, Пиріжківського, Любовицького та Українківського старостинських округів, які навесні 2022 року постраждали внаслідок російської агресії.
Основне питання зустрічі -  початок весняно-польових робіт в умовах воєнного стану та дотримання правил протимінної безпеки. Адже,  на жаль, на сьогоднішній день вже маємо жахливі випадки загибелі цивільних людей від мін.
Юрій Тарасюк - голова Коростенської РВА, зазначив, що необхідною умовою успішного проведення комплексу весняно-польових робіт (особливо на територіях постраждалих внаслідок російської агресії)  є  попереднє узгодження таких робіт із військовими та рятувальниками.
Також  під час наради рятувальники наголосили про заборону спалювання сухої рослинності на території населених пунктів та сільськогосподарських угідь.

Також читайте: