Офіційна сторінка Малинської міської ради

Презентовано першу продукцію шкільного підприємства «Еко майбутнє»

  • 11.12.2020, 21:04
  • 533

Сьогодні Малинську міську раду відвідали учасники першого на Малинщині соціального шкільного підприємства «Еко майбутнє».  Учні Ворсівського НВК І-ІІ ст., презентували свої перші вироби – еко-торбинки із машинною вишивкою. Під час розмови із Віталієм ЛУКАШЕНКОМ – заступником міського голови, було досягнуто домовленостей про співпрацю і підтримку учнівської ініціативи.

Завдяки грантовому проєкту «Шпулька», який  реалізує  громадська дитяча організація «Паросток» (в рамках проєкту “Заснування соціальних шкільних підприємств у сільській місцевості та малих містах України для заохочення молоді до соціального підприємництва в Iвано-Франківській, Житомирській та Донецькій областях)  діти отримали можливість розвиватися та отримувати нові потрібні знання, а Малинська громада збагатилася на активну та небайдужу молодь.

Для тих, хто бажає підтримати дитячу ініціативу, надаємо телефон куратора проєкту «Шпулька» Тетяни Гриневич. За цим номером –  0677132966, Ви можете поспілкуватися з пані Тетяною та замовити екзклюзивні торбинки.

На  знімку:  учасники шкільного підприємства разом із кураторами проєкту  — Маріанною Макарчук і Жанною Потієнко, в гостях у Малинській міській раді.

Теги: 

Також читайте: