Офіційна сторінка Малинської міської ради

Про євроінтеграцію Україн — доступно для кожного!

  • 06.01.2021, 10:45
  • 769

За підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні та проєкту Association4U в Україні вже декілька років  поспіль проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота з питань євроінтеграції.

Базові цінності Європейського Союзу – Повага до людської гідності, Свобода, Демократія, Рівність, Верховенство права, Повага до прав людини – це ті світоглядні принципи, які є близькими та зрозумілими кожному українцю. Саме вони об’єднують нас з європейцями більше, ніж закони чи міждержавні угоди. На основі цих принципів проводяться реформи – не для ЄС, як інституції, а для нас самих. Адже всі ми хочемо жити в комфортній та безпечній країні, вільно подорожувати та навчатися, знати, що в державі діють єдині для всіх закони.

Євроінтеграція – це зміна світогляду. Необхідно щоб з нашого світогляду зникла «радянщина», щоб основою життя, новим світоглядним стандартом в Україні стали відповідальність,  повага один до одного, до права та гідності. Простіше кажучи, якщо ви прибираєте за своїм собакою на вулиці – то ви вже дієте як європеєць.

Сьогодні Україна є надійним партнером Європейського Союзу і рухається до набуття членства в ЄС. Це не швидкий процес, але ми йдемо за графіком, виконуємо Угоду про асоціацію з ЄС, приймаємо необхідні «євроінтеграційні» закони та проводимо реформи.

Згідно з євроінтеграційним курсом українська влада взяла на себе зобов’язання проводити реформи, що дозволять нам остаточно розпрощатися з залишками радянського минулого, з його бюрократією,  зневагою до людини, економічною та технологічною відсталістю. І поступово перетворять Україну на розвинену країну з високим рівнем життя.

Більш детально про урядову кампанію EUКраїна та практичний зміст євроінтеграції, переваги та можливості, які з’являються в житті українців завдяки інтеграції нашої країни до ЄС – за посиланням.

Теги: 

Також читайте: