Офіційна сторінка Малинської міської ради

Сергій Недогарок: Ми невпинно працювали на онлайн-фронті, надаючи консультації у всіх можливих каналах звернень

  • 17.04.2022, 17:00
  • 1392

Працювати під звуки роботи артилерії та «Градів» за вікном, а на ніч іти в укриття, на жаль, - це те сьогодення, в якому працювали спеціалісти Малинського управління соціального захисту населення.

Не дивлячись на складні часи, працівники продовжують працювати для населення. Спеціалісти управління, під керівництвом Недогарка Сергія Івановича, продовжують роботу, аби люди отримали всі гарантовані державою виплати, пільги, субсидії. За що їм низький уклін.

Війна прийшла на територію Малинської громади неочікувано…

6 березня 2022, рашистами було нанесено авіаудар по центру міста. Наслідком стало знищення будівлі воєнкомату, а потужною вибуховою хвилею вибито двері та вікна в приміщенні Малинської міської ради.

Проте, 7 березня, завдяки злагодженій роботі керівництва та всіх працівників УПСЗН було прийнято спільне рішення про продовження роботи.

Оперативно вдалося налагодити всі процеси, аби навіть віддалено чи в укритті надавати послуги населенню та залишатися завжди на зв’язку.

Наші віддані працівники, в кількості 12 осіб, організували вивезення техніки в безпечні місця та працюючи практично в польових умовах, у віддаленому колцентрі приймализаявки людей. Приклавши героїчні зусилля фахівчині управління нарахували всі пільги та субсидії за березень.

За час військових дій було прийнято та поставлено на облік понад 1100 переселенців. З цією метою працівниками у співпраці з комунальними службами Малинської громади було організовано три кабінети для прийому внутрішньо переміщених осіб.

Наші фахівці, які надають особисті консультації не зупиняли свою роботу, приймаючи громадян з 8:00 до 13:00, а потім працюючи над обробленням інформації та внесення її в базу.

Ми продовжуємо працювати для вас! Докладаємо багато праці та зусиль, аби кожен мав змогу отримати кваліфіковану допомогу. Бережіть себе та своїх близьких!

Все буде Україна!

Також читайте: