Офіційна сторінка Малинської міської ради

Шановні працівники органів місцевого самоврядування та депутати рад усіх рівнів! Щиро вітаю вас із Днем місцевого самоврядування!

  • 16.12.2020, 14:33
  • 468

Сьогодні —  свято людей, яких обирає суспільство: людей активної життєвої позиції, лідерів територіальних громад, організаторів втілення в життя їх волі.

День місцевого самоврядування  стоїть в ряду дат, пов’язаних із здобуттям Україною незалежності і розбудовою власної державності та демократії. До цього Україна йшла доволі непростим шляхом.

І зрештою, не так важливо, яку річницю відзначають органи місцевого самоврядування. Головне, що такий день є, бо це свято не лише депутатів  і тих, хто працює в місцевій владі, а й усіх виборців, бо вони теж зацікавлені в розвитку своїх громад.

Особливі слова подяки ветеранам самоврядування, які віддали часточку своєї душі в його становлення та розвиток. Нехай їхній багатий досвід роботи в органах самоврядування стане часткою творчої роботи кожного з нас.

Бажаю міцного здоров’я, шановні колеги, нових звершень у вашій відповідальній роботі, успіхів у справі служіння своїй громаді, Малинщині і нашій Україні!

З повагою

Міський голова                                          Олександр СИТАЙЛО

Теги: 

Також читайте: