Офіційна сторінка Малинської міської ради

ТОВ “МалинЕнергоінвест” вимушено призупинив роботу котелень

  • 27.10.2018, 10:02
  • 413

27 жовтня, о сьомій ранку, послугу централізованого теплопостачання ТОВ «МалинЕнергоінвест» було вимушене тимчасово призупинити через штучно створену проблему з постачанням газу. Тобто усі шість котелень зупинили свою роботу.

Постанову про спеціальні обов’язки єдиного постачальника газу для теплопостачальних організацій  НАК «Нафтогаз України» Уряд продовжив ще на 5 днів: з 27 до 31 жовтня. Проте, актуальних даних про нові затверджені обсяги природного газу  Нафтогаз досі не підтвердив. Тобто обсяг газу, номінацію, виділили усім теплопостачальним компаніям фактично на 26 днів жовтня.

Через подальшу невизначеність ціни на газ для теплопостачальних організацій, 25 жовтня ПАТ «Житомиргаз», яке займається власне розподілом газу, надало попередження теплопостачальним підприємствам (у тому числі   ТОВ «МалинЕнергоінвест»)  щодо самообмеження споживання газу на газоспоживаюче обладнання. А це означає добровільне відключення усіх діючих котелень  по вул. Лисенка, Володимирській, Машинобудівників, Барміна, Гагаріна. У разі невідключення котелень  Малин чекали б штрафні санкції за несанкціоновний відбір газу та юридична відповідальність. Подібна ситуація не лише у Малині, а й по всій  Житомирщині, та по всій Україні.

18 жовтня  теплопостачальні підприємства  добровільно припиняли споживання природного газу за схожих умов.

Про подальшу ситуацію ми будемо інформувати малинчан додатково.

 

 

 

 

 

 

 

Також читайте: