Офіційна сторінка Малинської міської ради

Тривають планові комунальні роботи у Малинській громаді

  • 08.09.2022, 18:18
  • 419

Працівниками КП «Малин» було проведено ямковий ремонт доріг по міських вулицях Лисенка та С. Бандери (стара базарна площа) та очищення ливневої каналізації по вулиці Винниченка (біля ТОВ «КВІНТА»).

На території Слобідського старостинського округу було прогрейдеровано місцеві дороги. Дещо раніше на території села Слобідка працівниками РЕМу було встановлено нові електроопори, тож комунальники заново підключали мережу вуличного освітлення.

Питання оновлення вуличної розмітки доріг також перебуває на контролі КП «Малин». Директор підприємства Микола Поліновський зазначив: «Вирішення багатьох питань дуже ускладнено через військовий стан. Більша частина виробників, з якими співпрацювало підприємство, призупинили свою роботу. Тож наразі проводимо торги по-новому та укладаємо нові договори. Також відмічу той факт, що ціни на матеріали виросли у декілька разів, а бюджет громади недоотримує значні кошти - це також впливає на роботу. Наші працівники роблять все від них залежне, аби якісно і швидко виконувати свої обов'язки».

 

 

 

 

 

Також читайте: