Офіційна сторінка Малинської міської ради

У Малині минулий тиждень був насиченим спортивними змаганнями

  • 23.02.2017, 16:38
  • 515

18 лютого пройшов перший етап міських сімейних змагань «Мама, тато, я – спортивна сім’я». Учасники змагалися у вправності з  метання дротиків у ціль (дартсу).

Кращий результат серед учасників показав учень 3 класу ЗНВК «Школа-ліцей №1» Фурник Ілля. Його родина і зайняла перше місце у змаганнях. Друге місце посіла  сім’я Коростелів. На третій сходинці – родина Харитончуків. Серед учасників з дітьми дошкільного віку переможцями стала родина Клименків.

18 березня родини знову вийдуть на старт. Вони змагатимуться в конкурсах, естафетах та спортивній вікторині. Переможець цього (2-го етапу) представлятиме наше місто в обласному фестивалі «Мама, тато, я – спортивна сім’я». Наступними етапами змагань стануть «Мама, тато, я – баскетбольна сім’я» (8 квітня) та «Мама,тато, я – велосипедна сім’я» (травень). За результатами всіх змагань буде визначено кращу спортивну родину Малина  2017 року.  Запрошуємо сімейні команди з дошкільнятами та учнями молодших класів узяти участь у змаганнях.

А 22 лютого відбулися міські командні змагання «Веселі старти» серед учнів третіх класів загальноосвітніх шкіл міста.

Діти змагалися в естафетах «Посадка картоплі», «Біг вдвох в гімнастичному обручі», з фітнес-м’ячами, хокейній естафеті та конкурсі «Снайпер». Кожну школу представляли 10 учнів: 5 хлопчиків та 5 дівчаток.

Перемогу здобули юні спортсмени із ЗОШ № 2. На  другому місці -команда ЗОШ №4, на третьому – ліцеїсти із ЗНВК «Школа-ліцей №1 ім.Н.Сосніної». Команди-призери та їх учасники нагороджені грамотами, а команда-переможець отримала ще й кубок.

 

Також читайте: