Офіційна сторінка Малинської міської ради

У Малині пройшли заходи до 32-ї річниці аварії на ЧАЕС

  • 26.04.2018, 16:26
  • 364

Сьогодні, 26 квітня, в Україні відзначається Міжнародний день пам’яті жертв радіаційних аварій та катастроф та 32-а річниця аварії на Чорнобильській АЕС. З цієї нагоди біля пам’ятного знаку жертвам Чорнобиля відбулися мітинг-реквієм та покладання квітів.

Як завжди, вшанувати пам’ять всіх постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС, прийшли ліквідатори аварії та дружини загиблих та померлих ліквідаторів, учнівська молодь, керівники установ, організацій та підприємств міста, громадсько-активні малинчани. Перед присутніми виступили міський голова Олексій Шостак та голова районної ради Михайло Левковець. Всіх загиблих та померлих внаслідок Чорнобильської аварії було вшановано Хвилиною мовчання, а отець Василь зі Свято-Покровської церкви відслужив поминальну панахиду.

Мітинг-реквієм закінчився покладанням квітів до пам’ятного знаку жертвам Чорнобиля.

Також сьогодні міський голова Олексій Шостак зустрівся з ліквідаторами I категорії (1 та 2 група) і членами сімей померлих та загиблих учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС та вручив їм матеріальну допомогу з міського бюджету.

Також читайте: