Офіційна сторінка Малинської міської ради

У Малині відкрили сучасний фронт-офіс Пенсійного фонду

  • 15.06.2017, 14:36
  • 685

Сьогодні, 15 червня, відбулось відкриття фронт-офісу обслуговування громадян в Малинському відділенні ПФУ із сучасною модернізованою залою для обслуговування понад  15 тисяч пенсіонерів.

У відкритті взяли участь міський  голова Олексій Шостак, перший заступник голови райдержадміністрації Олексій Кучинський, начальник головного управління ПФУ в області Іван Заінчковський, заступник начальника  Коростенського об’єднаного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області Алла Малегус.

Громадян будуть обслуговувати чотири фахівці. Усі робочі місця обладнані сучасною комп’ютерною технікою. Призначення пенсій здійснюються за новою технологією обробки пенсійної документації,  тобто документи майбутнього пенсіонера скануються, заява заповнюється спеціалістом в електронному вигляді, і лише роздруковується для підписання.

Також у залі встановлено одне робоче місце для відвідувачів для надання можливості користування електронними сервісами.

Такі нововведення  дозволять уникнути черг, організувати комфортний процес надання консультацій і прийому документів для призначення та перерахунку пенсій. Забезпечить прозорість та відкритість процедури надання послуг, оперативність її отримання та зручність доступу до інформації.

Також читайте: