Офіційна сторінка Малинської міської ради

У Малині відзначили День Соборності України

  • 22.01.2018, 12:04
  • 434

Сьогодні, 22 січня відзначається День Соборності та Свободи України і 99-а річниця проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки.

З цієї нагоди біля пам’ятника Тарасу Шевченку відбулися урочистості «Там, де єдність, там і сила» та покладання  квітів. Перед присутніми виступили міський голова Олексій Шостак і голова районної ради Михайло Левковець. Подякою  Малинської міської ради «за активну громадянську позицію, значний особистий внесок у організацію та проведення Всеукраїнського творчого марафону «Мистецтво єднає Україну» та з нагоди Дня Соборності України» був відзначений Володимир Канюка – поет-пісняр, керівник Малинського осередку політичної партії «Українське об’єднання патріотів — УКРОП», учасник творчого громадського об’єднання «Свічадо». Мітинг завершився флешмобом від учнів міської ЗОШ № 3.  Діти розгорнули державний прапор України та запросили присутніх приєднатися до них.

Також цього дня у бібліотеках міста відбудуться історичний екскурс «Соборність починається з духовного єднання», урок державності «Єдина — по обидва берега Дніпра», тематична виставка «Соборність — це єдність і злагода».

 

Також читайте: