Офіційна сторінка Малинської міської ради

У Житомирі відбулися урочистості присвячені 85-річчю області

  • 23.09.2022, 08:43
  • 522

Сьогодні, 22 вересня, виповнилося 85 років від дня заснування Житомирської області. З нагоди цієї події у Житомирській обласній філармонії влаштували урочистий захід. Міський голова Олександр Ситайло також взяв участь в урочистостях. 

Розпочали з виконання Гімну та хвилини мовчання за загиблим Героям – захисниками України.

Після урочистих промов начальник ОВА Віталій Бунечко нагородив колишніх голів Житомирської обласної державної адміністрації, а в.о. голови обласної ради Володимир Ширма вручив нагороди ексголовам обласної ради. Також відзначили військових, діячів культури та тих, хто зробив свій внесок у розвиток області.

Віталій Бунечко у своїй промові зазначив: "Для кожного з нас важливо, що наша рідна Житомирщина є невіддільною частиною великої та сучасної української Держави. Адже усіх нас об’єднала Єдність, яку ми відчуваємо зараз, стоячи пліч-о-пліч з усіма українцями проти підступного ворога, який розв’язав нечувану у 21-му сторіччі війну на нашій землі в центрі Європи.

Зрозуміло, що спочатку нам потрібно буде відновити все зруйноване ворогом. Але немає ніяких сумнівів, що разом з вами – жителями області, разом з усіма українцями ми зможемо зробити не лише це.

Тож, в день 85-річчя області ми маємо чим пишатись, знаємо про що повинні пам’ятати та що зберігати. І, звичайно, маємо сили та бажання розвивати нашу Житомирщину разом!"

 

Також читайте: