Офіційна сторінка Малинської міської ради

Увага! Розпочинаємо фотоконкурс “Зима у нашому місті”

  • 28.02.2018, 21:15
  • 635

Сьогодні, 28 лютого, у останній день зими, за ініціативи та підтримки міського голови Олексія Шостака  розпочинається  фотоконкурс «Зима у нашому місті»

До участі у конкурсі запрошуються всі, хто захоплюються фотографією і хочуть, щоб їх роботи побачили та оцінили.

Обов’язкова умова конкурсу – роботи мають відображати зимові краєвиди або реальні події із життя міста Малина. На фото має бути видно визначні архітектурні та інші споруди, будинки, вулиці, які ідентифікують з нашим містом.

Приймаються максимально якісні чорно-білі та кольорові фотографії (не більше трьох фото від одного учасника), які завантажуються безпосередньо в групу «Фотоконкурс «Зима у нашому місті» у соціальній мережі «Facebook» або надсилаються на електронну адресу відділу організаційної роботи та по зв’язках з громадськістю виконавчого комітету Малинської міської ради m_orgviddil@ukr.net чи приймаються в електронному вигляді за адресою: м. Малин, Соборна площа, 6а, 2 поверх, каб. 212 з 1 березня по 11 березня включно. Голосування проходитиме до 18 березня включно. Підсумки конкурсу буде оголошено 22 березня.

Кожна заявка відіслана на конкурс має містити інформацію про автора фотографій та контактні дані (додаток до Положення).

У відісланих електронних листах має бути обов’язкова позначка: «На фотоконкурс ««Зима у нашому місті».

Оцінювання проходитиме в наступних категоріях:

– Фотографи-професіонали;

– Фотографи-аматори;

– Діти (до 16 років).

Найкращі роботи, обрані жюрі, отримають подарунки від міського голови Олексія Шостака.

Також один додатковий приз отримає переможець в номінації глядацьких симпатій.

Примітка: Для того, щоб завантажувати фото  у групі «Фотоконкурс «Зима у нашому місті» у соціальній мережі «Facebook»,потрібно приєднатися до групи. А після підтвердження заяви адміністратором групи  можна буде додавати фото.

Також читайте: