Офіційна сторінка Малинської міської ради

Відбулася перша сесія 8 скликання. Затверджено бюджет на наступний рік

  • 23.12.2020, 22:44
  • 384

Відбулося  третє пленарне засідання першої сесії восьмого скликання. Основний фінансовий документ наступного року – бюджет Малинської громади, було затверджено після тривалого попереднього обговорення комісії з бюджетних питань, на якому були присутні й депутати з інших комісій.

Окрім того, місцеві обранці розглянули майнові питання. Зокрема, про прийняття у комунальну власність Малинської громади закладів культури та освіти, районних комунальних підприємств Гранітного та Федорівки. Затверджено вартість харчування дошкільнят та школярів Малинської громади. Надано згоду на прийняття до комунальної власності Малинської міської ради цілісного майнового комплексу очисних споруд ФБП Банкнотно-монетного двору Нацбанку України. Затверджено ряд програм із різних напрямків соціально-економічного розвитку Малинської територіальної громади. Також було внесено зміни до бюджетів окремих сільських рад на поточний рік.

Депутати затвердили положення про постійні комісії, закріпили депутатів за виборчими округами та затвердили склад топонімічної комісії.

Теги: 

Також читайте: