Офіційна сторінка Малинської міської ради

Відбулося чергове засідання Спостережної комісії при Малинській міській раді

  • 12.03.2021, 18:37
  • 521

Важливим аспектом в поверненні до звичайного життя людей, які відбули покарання за вчинені злочини, є участь суспільства в їх соціальній адаптації.

У Малинській громаді для цих цілей створено Спостережну комісію при виконавчому комітеті міської ради, яку очолює секретар міської Василь Майстренко.

На засіданнях комісії вирішуються питання здійснення заходів соціального патронажу щодо осіб, які відбували покарання у виді обмеження волі або позбавлення волі на певний строк. Зокрема, це надання за потребою тимчасового житла, одягу, продуктів, здійснення соціального супроводу, сприяння працевлаштуванню через Малинську міську філію Житомирського обласного центру зайнятості, здійснення контролю за їх поведінкою.

На базі відділу пробації працює консультативний пункт Малинського міського центру соціальних служб, де надаються послуги у вигляді консультування, психологічної допомоги та соціального супроводу вищевказаних осіб та сімей, де виховуються діти, схильні до правопорушень.

На останньому засіданні Спостережної комісії прийнято ряд рішень щодо надання допомоги двом особам Малинської громади, що повернулися з місць позбавлення волі.

Також читайте: