Офіційна сторінка Малинської міської ради

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

  • 23.09.2022, 09:10
  • 766

22 вересня під головуванням міського голови Олександра Ситайла відбулося чергове засідання виконавчого комітету Малинської міської ради. На порядок денний було винесено 29 питань.

На засіданні було затверджено перелік суспільно корисних робіт, що виконуються в умовах воєнного стану, продовжено договори на здійснення пасажирських перевезень по приміських маршрутах громади, затверджено мережу закладів освіти громади на 2022-2023 навчальні роки та заходи з підготовки до опалювального сезону 2022-2023 років в умовах воєнного стану, а також прийнято ряд рішень які стосуються житлово-комунальної сфери громади.

Ще частина питань, які розглянули та затвердили члени виконкому, стосувалися правового та соціального захисту неповнолітніх. Мова йде про надання дозволів на укладання договорів та здійснення інших правочинів від імені дитини, затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав, призначення опікуна, тощо.

Зі всіма рішеннями виконавчого комітету дещо згодом можна буде ознайомитися на офіційному сайті Малинської міської ради.

Також читайте: