Офіційна сторінка Малинської міської ради

Відбулося засідання постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва

  • 21.12.2020, 17:17
  • 368
Триває підготовка до чергового пленарного засідання сесії міської ради, головним питанням якого буде прийняття бюджету Малинської міської територіальної громади на 2021 рік.
На засіданні комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва головував депутат міської ради Сергій КАРПЕНКО, присутнім був міський голова Олександр СИТАЙЛО, депутати міської ради, начальники управлінь та відділів виконавчого комітету, які узяли активну участь в обговоренні.
Окрім поточних питань року, що минає, було обговорено ряд програм міської ради на наступні роки, яку потребують видатків бюджету, та власне проєкт бюджету на наступний рік. Доходи і видатки визначені у сумі 366 млн. 078 тис. 082 грн. Базовим у формуванні бюджету залишається податок з доходів фізичних осіб, який складає 61,1 відсотка.
Теги: 

Також читайте: