Офіційна сторінка Малинської міської ради

Відбулося засідання виконавчого комітету

  • 08.02.2021, 09:43
  • 578

Сьогодні, 5 лютого, відбулося засідання виконавчого комітету під керівництвом міського голови Олександра Ситайла. Були присутніми 25 членів виконавчого комітету із 32.

Засідання було позачерговим та зібране з метою влаштування 11-ти місячного немовляти до сім’ї патронатного вихователя. Нагадаємо, 2 лютого, дану дитину було вилучено у безвідповідальних батьків з с. Савлуки службою у справах дітей. Тож міський голова Олександр Ситайло наголосив старостам на необхідності взяття ними на особистий контроль всіх незахищених верств населення, які проживають у підпорядкованих населених пунктах громади.

Також на засіданні виконавчого комітету були прийняті рішення щодо надання окремим дітям статусу дитини-сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування, надано дозволи діяти від імені дітей при укладанні нотаріальних договорів та затверджено склад спостережної ради при виконавчому комітеті.

По завершенню  виконкому для  старост  громади було організовано робочу нараду. Заступник міського голови Віктор Гвоздецький окреслив основні напрямки спільної роботи та поцікавився проблемними питаннями сільських громад. Також старости поспілкувалися з керівниками служб, котрі відповідають за соціальний захист населення та отримали відповіді на свої питання щодо організації роботи в даному напрямку.

 

Теги: 

Також читайте: