Офіційна сторінка Малинської міської ради

Відбулися громадські обговорення з питання захисту зони відпочинку "Калюжа"

  • 12.03.2021, 18:31
  • 574

За ініціативою керівництва громади, депутатів міської ради сьогодні відбулося громадське обговорення «Звіту з оцінки впливу на довкілля розробки та подальшої рекультивації Малинського родовища гранітів ділянка Городищенська в Коростенському (Малинському) районі Житомирської області» (іншими словами – впливу наслідків можливої розробки кар’єру на місці зони відпочинку «Калюжа»).

Збереження «Калюжі» саме як місця відпочинку на сьогоднішній день є одним із пріоритетних питань керівництва громади. Тому важливо було почути думку громадських організацій та пересічних жителів з цього приводу та заручитися підтримкою громади.

Заступник міського голови Павло Іваненко та радник міського голови Дмитрій Кисельчук повідомили присутнім про напрацювання та направлені листи від керівництва громади з даного питання. А також зазначили, що в даному питанні надважливою є саме підтримка та згуртованість громадськості, тож закликали всіх до активного обговорення.

Відтак усі висловлені пропозиції були протокольно зафіксовані та будуть опрацьовані в найближчий час. Також було обрано ініціативну групу, яка представлятиме громадськість і взаємодіятиме з виконавчим комітетом міської ради у питанні захисту зони відпочинку «Калюжа».

Також читайте: