Офіційна сторінка Малинської міської ради

Як малинчан пригощала та радувала весела Масляна

  • 09.03.2017, 11:57
  • 424

Цьогорічна Масляна у Малині запам’яталася яскравим сонцем, яке час від часу ховалося за хмари, сніговою крупою та рвучким вітром. Здавалося, зима ніяк не хотіла відступати, але весна повсякчас нагадувала за себе. Проте настрій у всіх, хто зібрався по вулиці Кривенчука, був святковим та піднесеним. Кожен знайшов собі розваги до душі.

Хтось смакував млинцями з різними начинками, хтось брав участь у безкоштовній лотереї, хтось змагався у конкурсі поїданні вареників та перетягував канат, хтось наслоджувався виступами міських солістів та районних фольклорних колективів «Ойдаграй», «Любисток», «Україночка», «Любовчанка», хтось спробував дістати приз з верхівки стовпа… Міський голова Олексій Шостак, як і торік, готував млинці та відразу ж пригощав ними малинчан.

Приємно, що до організації свята долучилися приватні підприємці Олександр Степаненко (магазин побутової техніки «Промінь»), Людмила Рибак (магазин «Стиль»), Едуард Карнер (магазин «Юніка»), Олександр Малишев (магазин «Все для дому», Сергій Журавльов (ТОВ «АТБ-МАРКЕТ»), Тетяна Березовська (магазин «Меркурій»), Андрій Іваненко та Олександр Кошевий.

Більше фото на нашій сторінці у Facebook.

Також читайте: