Офіційна сторінка Малинської міської ради

За підсумками минулого року Малин є лідером Житомирщини

  • 22.03.2018, 17:02
  • 562

Згідно результатів моніторингу та оцінки результативності діяльності районних державних адміністрацій та виконкомів рад міст обласного значення Житомирської області за минулий, 2017 рік Малин зайняв найвищу, першу сходинку серед 28 міст та районів Житомирщини. Якщо узяти до уваги, що за 9 місяців минулого року Малин теж був першим, то зрозуміло, що звання лідера таки залишилося за нами. І це приємно. Високий рейтинг Малину вдається утримувати вже три роки поспіль. Конкуренцію місту складає лише Житомир. Проте він нині зайняв третю сходинку після Житомирського району.

Усього оцінювалося 22 показники, що характеризують ситуацію у соціально-економічному розвитку районів та міст обласного значення за п’ятьма напрямами: економічна ефективність, інвестиційний розвиток та зовнішньоекономічна співпраця, ефективність ринку праці та розвиток, фінансова самодостатність.

Саме фінансова самодостатність дозволила Малину уже у січні розпочати такі масштабні проекти, як встановлення відеоспостереження і сигналізації по місту та у навчально-виховних закладах відповідно, закупівля медичного обладнання, теплова санація дошкільних закладів, ремонт Дитячої школи мистецтв, закупівля контейнерів для сміття та автомобіля для вивезення ТПВ, нової комунальної техніки (піскорозкидача).

Фото Олександра Скуратівського.

Також читайте: