Офіційна сторінка Малинської міської ради

Запрошуємо малинчан до громадського обговорення

  • 03.09.2020, 09:50
  • 530

Відбулося засідання комісії міської ради по розгляду матеріалів про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Малина». Після розгляду поданих матеріалів та обговорення комісія підтримала для нагородження кандидатуру  малинчанина Анатолія Івановича Гаманюка – лікаря-хірурга вищої категорії, завідувача хірургічним відділенням КНП “Малинська міська лікарня”.  Його трудовий стаж 43 роки, з них 37 – заввідділенням. За цей час ним проведено тисячі різних операцій. Під його керівництвом  нині працють три лікарі-хірурги, 2 лікарі ортопед–травматологи, 2 лікарі-інтерни. Неодноразово нагороджений відзнаками місцевого та обласного рівня. Користується повагою та авторитетом серед малинчан.

Зауваження та пропозиції щодо доцільності присвоєння звання Гаманюку А.І. просимо надсилати чи подавати особисто за адресою: пл. Соборна, 6а, м. Малин, Житомирська обл., 11601, каб. 107 або за телефоном: 5-34-34 та електронною адресою: m_orgviddil@ukr.net.

Також для надання Ваших пропозицій Ви можете використати рубрику «Запитання міському голові» на офіційному сайті Малинської міської ради.

Також читайте: